Over ons

Silky Care staat voor de belofte van elke ochtend fris en stralend wakker worden, dankzij een simpel geheim: onze satijnen kussenslopen van 100% moerbeizijde. 

Het idee voor Silky Care ontstond uit het zoeken naar effectieve oplossingen voor huid- en haarproblemen. Dit leidde ons naar de ontdekking van satijnen kussenslopen van moerbeizijde; een kussensloop dat niet alleen zacht aanvoelt, maar daadwerkelijk bijdraagt aan het verzorgen van zowel je huid als haar.

Zijde van 100% moerbei behoudt vocht, helpt je huid glad te houden, en voorkomt haarbreuk. Dat betekent geen gekke verrassingen meer in de spiegel bij het opstaan, gewoon zichtbaar zachtere huid en haar. 

silky care logo de beste satijnen kussenslopen

Bij Silky Care draait alles om jezelf die liefde en zorg geven die je verdient voor het slapengaan. Waarom? Omdat zelfzorg niet stopt als de zon ondergaat. Onze satijnen kussenslopen zijn jouw geheime wapen voor een beauty sleep die echt zijn naam waard is.

Ons logo, de halve maan, staat voor dat speciale moment van verzorging en rust in de nacht. Het is een herinnering dat, in de rust van de nacht, je jezelf die zijdezachte verzorging geeft die je zo verdient. 

Laten we wakker worden met dat 'wow'-gevoel, elke dag opnieuw!