Voor & Na

Wij zullen jou nu het wonder laten zien van het slapen op een satijnen kussensloop. Veel mensen geloven niet in het wonder van een satijnen kussensloop, maar na het lezen van deze verhalen zal daar zeker verandering in komen. Wij hebben gevraagd of verschillende personen een stukje wouden schrijven over hun ervaring van het gebruik van het satijnen kussensloop. Deze personen hadden vaak last van pluizig haar, omdat het haar veel krullen bevat of erg lang is of hadden last van een slechte huid. Veel mensen lopen rond met dit probleem, je krullen lijken prachtig als ze helemaal glad zijn, maar als je s’ochtends wakker wordt ben je net een schaap! Ook mensen met lang haar hebben dit probleem. Het haar is zo lang en weet op een gewoon kussensloop zijn weg niet te vinden. Hierdoor gaat het in de klit zitten en kun je s’ochtends weer beginnen met het kapot borstelen van je haar.. Dit wil je natuurlijk niet! Maar de satijnen kussenslopen hebben niet alleen effect op het herstel van het haar, maar ook op het herstel van de huid. Deze mensen hebben hun ervaring gedeeld over het slapen op een satijnen kussensloop en zijn ongelofelijk enthousiast. Hun haar zit s’ochtends prachtig, even de kam of borstel er doorheen en op naar het werk! Lees hun ervaringen en zie het verschil:

Persoon 1 (Krullend haar)

“Ik hield het meeste van mijn krullen!” Mijn krullen gaven mij elke ochtend weer een boost, ze zorgen voor mijn verzorgde uiterlijk en maken mijn uitstraling gewoon af! Jammer genoeg was ik er elke ochtend wel eeuwig mee bezig.. Ik moest minimaal 20 minuten eerder mijn bed uit om mijn haar in model te brengen. Mijn krullen waren namelijk elke ochtend ontploft! Toen ging ik het internet eens afspeuren en kwam ik de satijnen kussenslopen tegen. Ik las veel goeie ervaringen, maar geloofde er niet zo in! Ik dacht: “ach dat zijn verzonnen teksten het helpt toch niet”. Toch na een paar weken twijfelen en hard zoeken naar andere oplossingen het satijnen kussensloop besteld. En oh wat ben ik blij! De eerste nacht ging ik er op liggen en wauw, het lag heerlijk! Super zacht en het voelde erg fijn aan. Toen ik wakker werd was ik natuurlijk super benieuwd! Ik voelde eens aan mijn haar en werd daar al blij van, super zacht! Toen keek ik in de spiegel en werd ik nog blijer! Mijn haar zat prachtig, geen pluizend haar! Even de kam er doorheen en klaar! Iedereen die last heeft van pluizend haar, twijfel niet en bestel het kussensloop!!

Het gebruik van een normaal kussensloop:                 Het gebruik van een satijnen kussensloop:

Persoon 2 (Stijl haar)

Het eerste wat ik even kwijt wil, is: “wauw!” Ik ben in tijden niet zo blij geweest met mijn haar. Ik heb al van kleins af aan erg lang haar, maar ben er lang niet altijd blij mee geweest. Lang haar vraagt de nodige verzorging. Je zit natuurlijk niet te wachten op een dooie bos! Maar waar je ook niet op zit te wachten is het uren lang uit elkaar pluizen van je haar. Dit ging mij tegen staan. Ik gebruik al de benodigde serums en sprays om mijn haar glad en klitvrij te houden, maar dit is niet de ideale oplossing. Je haar wordt er erg snel vet van. Heel toevallig sprak ik mijn vriendin deze week en die vertelde dat zij een satijnen kussensloop gebruikte en dat dit wonderen doet. Ik geloofde het niet. “een kussensloop dat je haar klitvrij maakt en laat glanzen? Echt niet”. Maar mijn vriendin verplichte mij er één te kopen en wauw wat ben ik blij dat zij mij heeft overgehaald! De eerste ochtend na het slapen op mijn satijnen kussensloop, was mijn haar zo glad! Ik hoefde het niet eens te borstelen, het zat perfect. Geen klitten. Nog nooit ben ik zo blij geworden van een kussensloop! Ik raad het iedereen met lang haar aan!

Voor                                                          Na

Persoon 3 (huid problemen)

Sinds ik 13 ben heb ik al last van pukkels en een rode huid. Je herkent het wel, je koopt ongelofelijk veel producten en gaat proberen gezonder te eten, maar dit werkt gewoon simpel weg niet! Tien tallen euro’s zijn er al doorheen gegaan aan ‘krijg een betere huid’ producten en behandelingen. Tuurlijk is het er een beetje minder door geworden, maar het geeft niet het resultaat waar ik op zit te wachten. Ik ben langs verschillende winkels gegaan die er veel verstand van hadden, maar ze smeerde mij allemaal de producten aan die niet helpen. Ik kwam gister toevallig in een kapperswinkel en daar zag ik satijnen kussenslopen op de toonbank staan. Ik vroeg ernaar en kreeg gelijk een hele positieve uitleg. Natuurlijk geloofde ik het eerst niet, maar ik moest toch dingen blijven proberen. Ik wou gewoon van die slecht huid af! Ik heb er een ongeveer een maandje op geslapen en toen zag ik duidelijk verschil! Mijn vette huid verdween en mijn rode vlekken waren weg! Hierdoor werd mijn huid een stuk gezonder en zullen mijn pukkels straks zeker verdwijnen. Iedereen die last heeft van een slechte huid, het is zeker het proberen waard! Want bij mij heeft het zeker geholpen.